Newton Johnson Wijndiner

Op dinsdagavond 2 april aanstaande organiseren WineMatters en sommelier Ruben Kwakman van restaurant Zarzo* een uniek wijndiner bij restaurant Sun by Zarzo. Bevan Newton Johnson geeft tijdens het diner uitleg over zijn wijnen uit de ‘coole’ Hemel-en-Aarde Vallei.

Wij serveren deze avond een vijf-gangen diner en de tafelsetting zal ‘table d’hôte’ zijn. Dit unieke diner inclusief het aperitief, Newton Johnson wijnen, tafelwater en koffie kost slechts € 97,50 p.p. Aanvang 19.00 uur (aperitief). Start diner 19.30 uur.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 040-2092424.

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.

Zarzo

Bij Zarzo voeren we een eigentijdse keuken. Met hier en daar een knipoog naar de klassieke Spaanse keuken, waar de roots liggen van Adrian Zarzo. De menu’s en het à la carte arrangement geven een weerspiegeling van de regionale en wereldse producten. We serveren onze gerechten met respect, natuurlijke smaak en bomvol aroma’s.

Meer informatie
Zarzo

‘MediterrAsian’ style

Enjoy the real Valenzian gastrotapas! by Zarzo, met onze ‘típico’ Spaanse en Aziatische invloeden. Wij streven ernaar het beste van twee werelden te serveren. Van pata negra tot krokante sushi, iberico kroketjes à la Adrian’s oma... en klassiekers van zijn vader en oom.

Meer informatie
‘MediterrAsian’ style

Bodega

Naast het restaurant Sun bevindt zich de wijnbar Bodega. Start je avond met een paar lekkere wijntjes, cocktails en culinaire bites. Kom je avond gezellig afsluiten in onze sfeervolle wijnbar.

Meer informatie
Bodega