
Menu
Lunch | |
---|---|
2 gangen lunchmenu | 30 |
3 gangen lunchmenu | 39 |
4 gangen lunchmenu | 48 |
Diner | |
---|---|
4 gangen menu | 52 |
Op vrijdag en zaterdag is het niet mogelijk om met het diner gebruik te maken van het menu. |
---|

à la carte
Beschikbaar vanaf 12.00 uur tot 14.00, 17:00 uur tot 19:15 en 19:30 tot 23:00. To view our English menu, please click here.
puur | |
---|---|
Iberico | pata Negra 40 gram | 11 |
Oesters | |
naturel | 4 | per stuk |
gegratineerd | 4,50 | per stuk |
Kingkrab | Spaanse peper, knoflook | 23 |
Paling Toast | brioche, mierikswortel | 10 |
Hele Artisjok | dragon vinaigrette | 12 |
Sashimi | zalm & tonijn | 10 |
Ha Kau | diepzeegarnaal | 4 | per stuk |
Eitje Kaviaar | roerei | 15 | per stuk |
Pizza Tonijn | wasabi | 14 |
voor | |
---|---|
Inktvis | van de plancha, peper, citroen | 16 |
Gamba's al ajillo | Spaanse peper, knoflook | 17 |
Salade van kreeft | aardappel, haricot verts | 23 |
Steak tartaar | gepocheerd scharrelei | 17 |
Rundercarpaccio | zwezerik, truffel | 20 |
Gebakken eendenlever | appel, calvados | 20 |
Carpaccio van rode biet | geitenkaas, pistache | 16 |
Kreeftensoep | crême fraîche, bieslook | 10* / 20 |
hoofd | |
---|---|
Heilbot | zuurkool, spek, beurre blanc | 28 |
Zeetong à la meunière | friet, botersla | 42 |
Kreeft thermidor | pasta aglio e olio | 22* / 42 |
Sukade | cantharellen, aardappelzalf | 28 |
Wagyu burger | truffel, brioche | 17* / 32 |
Ossenhaas | friet, pepersaus of stroganoffsaus | 23* / 36 |
Ravioli | paddestoel, pecorino, hazelnoot | 27 |
Sides | |
---|---|
Botersla | 5 |
Stoofpeertjes | 6 |
Zuurkool | 6 |
Verse friet mayo | 5 |
Stampotje andijvie | 8 |
Aardappelzalf | 6 |
Dessert | |
---|---|
Tarte Tatin | 'hommage Paul Bocuse' vanille roomijs | 10 |
I love chocolate | 12 |
Tiramisu | grappa, espresso | 10 |
Bolletje ijs | wisselende smaken | 4 |
Kaas | kletzenbrood, vijgencompôte | 10 |
*prijzen voor een kleine portie |